Zavřít reklamu
  • Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46334

Prej az budeme mit za sebou to co on 😀
    Budu se opakovat, ale tebe je tam vazne skoda 😀
    Ale jednu drobnou vadu na sve super dokonale delnicke osobe mas 😀 jako delnik neumis hacknout wifinu. No nenasere te to? 😛

Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46347

To máš pravdu, ale i ty z kanclu to asi neumíš, co? Ano, vše neumím, ale to ty tutově také ne. Asi se budu muset na heslo zeptat IT, což jsem nechtěl. Tak hoši, až budete potřebovat odložit koupelnu, opravit auto, přivrtat obrázek , ostřihat víno a stromy a nebo pomoci s bábou, pište sem, přijedu a pomohu!!!

Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46350

Ale my to umet nemusime, my ten pristup mame, jako spravni otrokari a vykoristovatele delnicke tridy 😀 😀 😀

Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46354

Chlapče, my taky děláme na pořádný kapitalisty, pro které je Čech to největší hovno, v tom bude ten rozdíl. A jestli si myslíš, že Německo nebo třeba Rakousko chce, aby se česky ubožák měl dobře, tak na to zapomeň. Jako je pro nás Pákistánec a nebo Mongol, tak to jsme my pro němce. A proto chci pro Čechy nejvíce co mohu i když si tím podrezavaˇ větev. Až pochopíš, co jsme pro Evropu, budeš koukat na svět jinak.

Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46355

Jinak pislední dovětek. Mám a měl jsem hodně kamarádů co také takto na koni a své zaměstnance a prachů, jako šlupek a dnes někteří chodí prosit o práci a já tvrdím, že nic netrvá věčně. Ty jsi třeba dnes v pohodě, ale co když se někomu nebudeš ve firmě za tři roky zamlouvat a letíš a pak ještě rád budeš manuálně dělat, když to bude dobré placené. Dnes jedeš z práce a potkáš se s kamionem a když přežiješ, tak po roce doma lepiš na vozíku pytlíky. To je vše ze života, to je takové ponaučení. Každý je člověk a kdyby jeden na druhém nechtěl vydělat, tak jsou všichni na tom mnohem lépe. Ale to jednou poznáš, jsi asi ještě dost mladý. A kdyby jsi byl snad věřící, tak Bůh není, jinak by se na to nemohl koukat. Apropo, to že dnes takto můžeš mluvit, tak to i já jsem pro tebe musel cinkat kličema a třeba vedle stal tvůj taťka a měl tě sebou v pytlíku. Měj se a zamysli se, co trvá a netrvá věčně.

Odpověď na: Aplikace na vyhledání hesla wifi???

celý text

.