Dobrý den,
mám iphone 11, přechod z Androidu. Nepřichází mi sms, nedá se mi dovolat. S operátorem řešeno, prý je to v telefonu, v iStore mi bylo zas řečeno, že to je v nastavení SIM. Každopádně nikdo si s tím neví rady.
-
ja mam iphone 8 plus a jeeine ďo mi nejde s noajnkvším ios je odchadzajuci hovor, neviem sa nikomu dovolať, keď to operator doriešimdá vedieť
Pwťo píše:
ja mam iphone 8 plus a jeeine ďo mi nejde s noajnkvším ios je odchadzajuci hovor, neviem sa nikomu dovolať, keď to operator doriešimdá vedieťto iste som riesil na iphone7. v inom teelefone simka isla.
na telefon sa nedalo dovolat. podpora applu sa napojila an telefon a nic nezitili, vraj je pokazeny telefon. a najlepsie, ked som ho dal do servisu, tak chceli za opravu 350eur - ze vymenia cele vnutro, pricom novy som kupil za 330.....Zkuste si u operátora vyžádat novou simku, pokud máte několik let starou, tak to může být pouze simkou.
Měl sem stejný problem. Vypadával mi signál. A telefon nechtěl načíst simkartu. Vyměnil sem SIM a od te doby je to v porádku.