Dnes jsem vyzkoušel přejít na iOS 14.01, optimalizované nabíjení vypnuto a opět se mi to stalo. Restart a pád baterie na 10%.
Kondici ukazuje 100%.
Možná je vadná, zkusím koupit novou a vyměnit... 🙁
-
Mozna problem s neorigo baterii? Nema certifikaci a ios 14 s ni nedokaze softwareove komunikovat. Pri pretizeni mobil ztlumi jas a nebo se restartuje... Nema nekdo zkusenost?
to není o komunikaci mezi iOS14 a baterií, to se řídí běžným průmyslovým standardem, je to o tom, že máte v mobilu baterii pochybné kvality a pokud ji co nejdříve nevyměníte, riskujete vážné poškození celého telefonu. Btw. ta baterie je pořád v záruce, na baterie, jakékoli, je záruka 6 měsíců.
Mirek píše:
to není o komunikaci mezi iOS14 a baterií, to se řídí běžným průmyslovým standardem, je to o tom, že máte v mobilu baterii pochybné kvality a pokud ji co nejdříve nevyměníte, riskujete vážné poškození celého telefonu. Btw. ta baterie je pořád v záruce, na baterie, jakékoli, je záruka 6 měsíců.Tak ta baterie byla vážně nějaký kšunt. Objednal jsem a vyměnil za novou od AppleKing a od té doby vše ok. Ani jeden restart.
Na SE 2020 je baterka teď tragédie, nevydrží od rána do večera, displej jen 2-3 hodiny, továrko bez obnovy trochu pomohlo, ale oproti ios 13 hrůza.