kódy ti vie iOS vykopírovať sám do schránky a ponúkne ti ich na vloženie, alebo niekedy aj sám vyplní ale nie je to 100%... áno je to odvrátená strana iOS 😀
-
imperator píše:
kódy ti vie iOS vykopírovať sám do schránky a ponúkne ti ich na vloženie, alebo niekedy aj sám vyplní ale nie je to 100%... áno je to odvrátená strana iOS 😀To samozřejmě vím, ale v případech, kde to potřebuji to samozřejmě nefunguje.
sorry, ale jestli heslo do banky vkládáš v mobilu kopírováním přes schránku v mobilu, tak bys měl být rád, že to zrušili a ukončili tvoji vlastní ........ 🙂
Marek píše:
sorry, ale jestli heslo do banky vkládáš v mobilu kopírováním přes schránku v mobilu, tak bys měl být rád, že to zrušili a ukončili tvoji vlastní ........ 🙂Nevím co tím chceš říct, ale když mi přijde třeba zašifrovaný PDF soubor a v SMS zprávě mi k němu přijde heslo, tak jej samozřejmě logicky nebudu přepisovat jako idiot (když to je třeba kombinace písmen, čísel a dalších znaků), ale rád bych jej prostě jen vykopíroval. Bylo by dobré, kdyby sis tyhle poznámky odpustil, protože si myslím, že jsem dostatečně kvalifikovaný, dostatečně znalý i inteligentní na to, abych věděl, kde si to můžu dovolit a kde ne 😉 Pokud tedy neznáš odpověď, tak se jí prosím příště i zdrž. Děkuji.
To jsi přesně popsal to s čím bojuji už delší čas. Před nějakou aktualizací to šlo v pohodě, ale dnes vážně ne.Úplně mě ta blbost tvůrců vytáčí! Hlavně, že můžu vkládat kokotiny s obrázkama, ale pořádně pracovat ne. Tam jde prostě dnešní svět!