Zavřít reklamu
  • Mobilne data nefungovali v zahranici #42912

Ahojte stretli ste sa niekto s tym ze pri zapnutych mobilnych datach, pri roamingu. Ktore vzdy obe fungovali v zahranici vam nesli mobilne data na aplikaciach ked ste boli v zahranici, ale iba na aplikaciach ktore uz neboli predinstalovane v iPhone.
    Dnes som bol v rakusku a pri zmene operatora mi prestali fungovat vsetky aplikacie. Aj ked dovtedy vsetko fungovalo spravne, data. Nastavenia vsetko islo.
    Vypisovalo mi toto:
    “Mobilne data su pre aplikaciu (spotify, whatsapp, facebook atd) vypnute. Mobilne data pre tuto aplikaciu mozete zapnut v nastaveniach.”
    Lenze data boli zapnute kedze mi dovtedy fungovali. Nedalo sa nic robit. Nepomohlo resetovanie nastaveni siete (to som spravil asi 4x). Restartovanie. Airplane mode. Proste nic.
    Najhorsie je se mobilne data fungovali na safari. Na maily. Na aplikacii mapy. Pocasi atd... to co bolo od applu vsetko islo. Ale ostatne nic...

Neviete mi co by som s tym mohol robit?? Mate niekto nejaku radu???

Mobilne data nefungovali v zahranici #42923

Povolte data aplikacím v Nastavení/Mobilní data a ze seznamu pomocí přepínače povolte aplikacím data

Mobilne data nefungovali v zahranici #42924

ja som mal vsetky tie ikonky ale pozapinane.
    nefungovalo mi to praveze aj ked to bolo zapnute vsetky appky boli povolene a nefungovalo mi to a zopar krat sa pocas toho dna stalo, ze ked som tym aplikaciam zakazal mobilne data tak to chvilu fungovalo. ale neslo to stale preto to nechapem ze som to mal vsetko pozapinane a nefungovalo to aj tak
    fungovali normalne len aplikacie od apple ktore tam uz boli predinstalovane

Odpověď na: Mobilne data nefungovali v zahranici

celý text

.