Zavřít reklamu
  • Aplikace Kondice #47034

Jelikož nepíšete jaký model iPhone a AW máte, což je dost podstatná informace, tak se lze jen domnívat a doporučit třeba toto:

1.) V první řadě bych zkontroloval, zda máte aktuální watchOS 7.4.1 a iOS 14.5.1 - jsou navzájem kompatibilní.
    watchOS 7 vyžaduje iPhone 6s nebo novější s iOS 14 nebo novějším a jeden z modelů Apple Watch Series 3-6 nebo SE.
    Ne všechny funkce jsou k dispozici na všech zařízeních.

2.) pokud je splněn bod 1) a data se z hodinek do telefonu i nadále nepřenášejí (předpokládám, že bluetooth máte stále zapnuté), tak zkusit odpárovat hodinky od iPhonu a poté je znovu spárovat/obnovit ze zálohy 😉

Aplikace Kondice #47036

Nechápu, proč se ve Fóru na LsA neuloží odpověď s odkazy na oficiální stránky Apple podpory ... to už je zde několikátý případ 🙁

4.5.2021 jsem odpovídal v tomto tématu: https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/nakupni-poradna/prislusenstvi/46942-qi-stanice-3v1/ a doteď se tam ta odpověď neukazuje - fakt bordel tady !!

Aplikace Kondice #47038

Hmm a co si mi k tomu Qi 3v 1 napsal? Já už pořídil 2v1.

Aplikace Kondice #47039

2 Mikael: doporučoval jsem tam tři nabíječky/stanice 3v1 - PITAKA Air Omni Lite, NOMAD Base Station Apple Watch Edition + SATECHI Trio Wireless Charging Pad, z nichž první dvě mám odzkoušené a bez problémů ... Pitaku používám od Vánoc, předtím jsem měl ten Nomad.
    Dával jsem do toho příspěvku i odkazy na originál stránky jednotlivých výrobců, ale kvůli tomu se to tam zřejmě doteď nezobrazuje 🙁

Aplikace Kondice #47042

RoSch píše:
    2 Mikael: doporučoval jsem tam tři nabíječky/stanice 3v1 - PITAKA Air Omni Lite, NOMAD Base Station Apple Watch Edition + SATECHI Trio Wireless Charging Pad, z nichž první dvě mám odzkoušené a bez problémů ... Pitaku používám od Vánoc, předtím jsem měl ten Nomad.

Dával jsem do toho příspěvku i odkazy na originál stránky jednotlivých výrobců, ale kvůli tomu se to tam zřejmě doteď nezobrazuje 🙁

Ok ,díky. Mrknul jsem na ně, ale hledal jsem něco se standem pro telefon a AW, prostě něco jak má belkin.

Ale díky

Odpověď na: Aplikace Kondice

celý text

.