Zdravím, mám prosbu..nedávno jsem tu řešila samovolné restartování....koupila jsem si Apple XR v březnu za 19000kč...po měsíci se mi neustále restartoval i klidně půl dne....poslali jste mi rady,že mám udělat tovární nastavení aj...nic z toho nepomohlo,tak jsem ho poslala na reklamaci.Poslali mi ho nazpět a vyjádření,že jsem ho nevhodně používala.....nechápu?????Uděláte si radost a koupíte si drahý telefon a po měsíci nefuguje...velké zklamání...asi jsem ho měla nechat v krabičce,když je nevhodné používání telefonovat,internet aj...:)Jak byste postupovali?Telefon jsem kupovala na Mallu......díky za odpovědi
-
Povinní sú len pri 3x rovnakej uznanej reklámacii, alebo 4x rôznej...
Teraz má na konte len 1 neuznanú reklamáciu...no to ta pekne odbili, telefon nema ani rok takze by si mala zo servisu obdrzat posudok kde je presne popisane co telefonu je, takze pri vydvihnuti ho zobrat len s posudkom inac nebrat a ziadat rovno vratenie penazi, v posudku musi byt presne uvedene ake ukony boli vykonane a na zaver co telefonu je... predajcovia skusaju rozne taktiky, slabi jedinci odpadnu silni jedinci sa vedia branit... podobne skusenosti som zazil s viaceryni prevazne velkymi firmami....
to je pravda, prvnich 6mesicu zaruky ze zbozi povazuje za bezvadne, cili je na dokazovani prodejce ze vec nerozbil zakaznik
pokud neni starsi jak 1 rok, tak ho reklamuj treba v istyle. Tam to treba uznaji
... jasná věc, pokud byl kupován jako nový a byl origo zabalený v celofánu, máš 1 rok mezinárodní Apple záruku a můžeš reklamovat kdekoli na světrě. Takže šup do iStale nebo jiného solidního obchodu.
Jen pro zajímavost, kde jste ho kupovala? V jakém obchodě?