Ahoj koupil jsem už používaný iphone X a to samé . dám pokračovat kolečko se točí a po chvíli to zamrzne a musím to smáznout přejetím nahoru, jinak se z toho nedá dostat. zkoušel jsem vše co tu pasdlo a nic.Kdy se ozve někdo od Applu aby sem vložil nějakou radu?? Prdí na nás, hlavně kupujte.
-
Lidi tak jsem vypnul a zapl tel. chtělo to potvrdit hesla na přihl. tel (čísla pin face to nebralo)a poté mě to řeklo abych potvrdil heslo ze starého tel. který nemám odhlášený na icloudu. samotný tel jsem na něm dal odhlásit, ale prostě to chtělo heslo ze starého.a je to vše ok. zatím.
Dobry den, tiez som mala podobny problem az do tejto chvile ked som si jednoducho skusila zapnut a vypnut mobil a znova skusila sa prihlasit do Apple ID . Stal sa zazrak a uz to funguje.
mel jsem stejný problém při přechodu na 12 mini. pak jsem v nastaveni-appleID-icloud zjistil že mám vypnutou klíčenku,tak jsem ji zapnul, potvrzením hesla a to protivný oznámení zmizelo
Mám stejný problém po přechodu z iPhone 6S Plus na iPhone 11. Už se to prosím někomu podařilo vyřešit? 🙂