Tak to vyfoť a někam vlož, aby to i ostatní viděli.
Mě veškeré aktualizace nastavení co jabko chce jdou v nastavení rozkliknout, takže nevím s čím tam máte vy problém. Nejlepší je prostě znovu přepsat platební metodu (byť za stejnou) adresu atd.
-
Ahoj. Proč jste dělali to tovární nastavení? Jakej je to iPhone? Mně se to stalo u 7. Nefungovala mi aplikace záznamník a volaný mně špatně slyšel. Tak jsem provedl taky restore telefonu a měl jsem stejný problém s přihlášením. Akorát mně to stálo nervy a peníze navíc za ověření. Chtělo to po mně ověření na jiném apple produktu. Na watch se mi to nepovedlo a ani na iTunes. Telefon mi vzali do reklamace, kvůli závadě na audio chipu. Tak čekám a uvidím.
Tak přátelé, dnes jsem z nudy zkusil znovu a po chvilce načítání to po mě chtělo zadat heslo kterým se přihlašuji do iPhonu, což dřív nedělalo a po zadaní zčista jasna hláška zmizla a je klid. Podle mě Apple s chystajícím iOSem udělal nějaký aktualizace na iCloudu a začlo to fungovat.
Zdravím, k tématu. V sobotu jsem zakoupil nový iphone SE 2020 a po instalaci mi to píše stejnou hlášku s tím rozdílem, že když spustím aktualizaci, tak vyskočí bílá obrazovka, točí se kolečko a to trvá donekonečna. Pral jsem se s tím do včera, s tím, že jsem vyzkoušel vše tz. přenos dat ze starého, čistou instalaci, změnu hesla v Apple ID a poslední bylo, že jsem dne ráno telefon vyměnil v prodejně za jiný, ale bohužel se děje neustále to samé. Kdyby někdo již věděl, budu vděčný. Volal jsem i na Apple podporu, připadalo mi to, že o problému již vědí, ale ani tam mi nebyli schopní poradit.
Nově je nastavena dvoufaktorouvá autentizace. Když se přihlásíš přímo na webu https://appleid.apple.com vidíš nastavení svého účtu. Tam jsem toto zařízení odstranil. Poto jsem se na ostraněném zařízení pokusil aktivaci a protože mám také ipod na něj mě přišel aktivační 6 místný kod. Ten jsem zadal do nabídky v telefonu a vše proběhlo bez problémů.