-> 🙂 Zase na facebook, jednoduše si otevři FB v nové záložce v safari, v okně vyhledávání zadám libovolnou skupinu, osobu, stránku... a otevřou se mi výsledky. Na jeden z nich kliknu, vyjímečně se někdy odkaz otevře, ale většinou to hodí již zmiňovanou chybu.
-
vyzkoušeno již několikrat i zpetně, protože fb aplikaci na tabletu/telefonu nemám a nic takového nepozoruju.
🙂 píše:
vyzkoušeno již několikrat i zpetně, protože fb aplikaci na tabletu/telefonu nemám a nic takového nepozoruju.Je to možné, že někomu to dělá, někomu ne. Mně to dlouhou dobu jelo v pořádku, až najednou teď. Nevšiml jsem si, že by se to stalo bezprostředně po aktualizaci, nebo instalaci nějaké appky. Zkrátka samo od sebe
Daniel píše:
🙂 píše:
vyzkoušeno již několikrat i zpetně, protože fb aplikaci na tabletu/telefonu nemám a nic takového nepozoruju.
Je to možné, že někomu to dělá, někomu ne. Mně to dlouhou dobu jelo v pořádku, až najednou teď. Nevšiml jsem si, že by se to stalo bezprostředně po aktualizaci, nebo instalaci nějaké appky. Zkrátka samo od sebe
Nic se samo od sebe neděje 🙂 Vše má svou příčinu.
Jen mě napadá ještě jedna věc a to ta, jestli je vůbec ten pdkaz platný. Příklad třeba odkaz na již uzavřenou nebo zrušenou skupinu, odkaz na neexistující položku v marketplace (ale tam myslím vyskočí info).🙂 píše:
Daniel píše:
🙂 píše:
Je to možné, že někomu to dělá, někomu ne. Mně to dlouhou dobu jelo v pořádku, až najednou teď. Nevšiml jsem si, že by se to stalo bezprostředně po aktualizaci, nebo instalaci nějaké appky. Zkrátka samo od sebe
Nic se samo od sebe neděje 🙂 Vše má svou příčinu.
Jen mě napadá ještě jedna věc a to ta, jestli je vůbec ten pdkaz platný. Příklad třeba odkaz na již uzavřenou nebo zrušenou skupinu, odkaz na neexistující položku v marketplace (ale tam myslím vyskočí info).
Jistě že je platný, jakobych si chtěl vyhledat osobu na FB pod svým přihlášeným účtem, tak na PC otevřu bez problémů a na iPhonu tato chyba, což dělá z FB v safari nepoužitelnou službu.
Jestli si tady nikdo nevíte rady, poptám se ještě na zahraničních fórech.Díky