Zavřít reklamu
  • Nelze kopírovat fotky z iPhonu do PC #41093

iPhone 11 Pro a myslím, že i 11 má "vychytávku", kvůli které mají PC s Windows problém.
    Je to naštěstí jen otázka nastavení.
    Jde o to, že se fotky ukládají do formátu HEIC, který umí při zachování kvality fotky srazit objem dat asi na polovinu.
    To je sice fajn, ale zatím si s tím neumí nativní programy ve Windows poradit. BTW neotevřel jsem to ani ve Photoshopu.

Takže 1. Nastavení -> Fotoaparát -> Formáty - a tam změnit na Nejkompatibilnější.
    Odteď budete fotit na staré dobré JPEG 🙂

A 2. Nastavení -> Fotky a úplně dole změnit na Zachovat originály (Windows se nebude snažit změnit formát na JPEG, pokud přeskočíte bod 1. Takže byste už bez chyby stáhli HEIC, ale co pak s ním, že jo.

Takže já doporučuju provézt obě změny v nastavení iPhonu. Mi to šlape jako za stara 🙂

Adam

Nelze kopírovat fotky z iPhonu do PC #41101

2Adam: není potřeba ... mám 11 Pro - v Nastavení/Fotoaparát/Formáty mám zvoleno Vysoká efektivita a v Nastavení/Fotky/Přenos na Mac nebo PC (úplně dole) mám zvoleno Automaticky a kopírování fotografií z iPhone na PC z Windows (7 i 10) úplně bez problémů - v PC se uloží v *JPG formátu 😉

Nelze kopírovat fotky z iPhonu do PC #41246

Zdar,

měl jsem stejný problém s kopírováním videa.

Pomohlo mi Nastavení>Fotky>Zachovat originály

Příjde mi, že se si PC neví rady s formáty ve kterých to IP pořizuje, ale když to necháte v originále, tak to prostě zkopíruje.

Moje PC s defaultním prohlížečem fotek a videí po zkopírování zobrazí jak fotky tak videa.

WIN 10 <---> IP 11

Nelze kopírovat fotky z iPhonu do PC #41594

Mám již asi 6 iphone, začal jsem u čtyřkynyní XS max. Ale toto, co nyní předvání apple, to je něco neskutečného. Nemožnost přehrát fotky do PC - to je už vrchol. Skončil jsem a applem na věčné časy. Slyším to kolem sebe neustále, že co zemřel Steev, jde to od 10 k 5. Já už tvrdím, že už je to na nule.Katastrofa!

Nelze kopírovat fotky z iPhonu do PC #41597

Radek píše:
    Mam jedinou radu,a to do budoucna: zalohovat, zalohovat, zalohovat, pravidelne a porad. Spolehat na vestavenou pamet telefonu je hloupost. Prinejmensim pouzivat synchronizaci fotek na iCloud, coz sice neni zalohovani v pravem slova smyslu, ale pri problemech s telefonem mate alespon neco.

No nevim nevim co delam "spatne", ale v pracovnim PC se mi s nainstalovanym icloud sw vsechny fotky bezproblemu "zalohuji" 😀 Aktualne ma slozka pres 35GB fotek za 6let a tri ruzna SEcka (prestoze mam stale pouze 5GB cloud prostor) 😀

A nechapu co mate lidi za problem se stahnutim fotek po kabelu do PC...
    Otevru si v Total Commanderu slozku s fotkama na iP a jen Ctrl-A a pak F5...

Odpověď na: Nelze kopírovat fotky z iPhonu do PC

celý text

.