Zavřít reklamu
  • iOS 10 beta – zkušenosti, bugy #4602

Kuba.Vlk360 píše:
    Jimmy: máš smazanej beta profil? 🙂

Výdrž baterky tragédie, na 6S Plus to šlo rychle dolu a přehříval se mi taky. Raději jsem udělal downgrade.

to vybijeni baterie u 6s Plus dela fotoaparat.. takze ho chce po pouziti vypnout z task manageru

jinak hudba za me pohoda.. vyhoda hlavne v aute, kde je problem se trefit pokud clovek pouziva nejmensi pismo ja, tak zrovna tam je to vesti vyhoda.. jinak z bugu mam este problem ze kdyz chci spustit nekdy aplikaci z nejaky slozky tak misto spusteni se rozklepe na vymazani a obcas se po odemknuti nezobrazi status bar, takze musim stahnout listu a pak uz tam zustane.. pada mi akorat parovani csob s mobilem pri poslednim kroku.. ale to je chyba csob..

iOS 10 beta – zkušenosti, bugy #4603

Nainstaloval som na iphone 5 ,betu ios 10 a sygic TTS hlas cita strasne pomaly neviete co s tym?

iOS 10 beta – zkušenosti, bugy #4604

JimmyLouder píše:

edit:
    Zvladnete mi nekdo poradit? Uz mam zpet iOS 9.3.2, ale udelal jsem si zalohu uz se stazenym iOS 10, pred instalaci, tak mi to furt hlasi upgrade na iOS 10 (viz. screen).
    Nevite nekdo, jak se zbavim hlasky, ze je k dispozici nova verze iOS? Dekuji moc

Ahoj to bohužerl nejde, jakmile uděláš zálohu když už máš profil v telefonu, tak ti ta záloha je "k prdu", protže sis už zazálohoval i ten profil. Nejlepší je udělat zálohu vždycky před "nějakým" úkonem. Já musel bohužel řešit to samé. Naštěstí jsem měl zálohu asi 5 dnů dozadu.

Jinak za mne: Beta je celkem fajn.Telefon se mi zdál takový "pomalejší". Mám IP6S PLUS 64GB. Za mne první beta šla ven.
    Padalo mi bankovnictví (bez toho mi to je k prdu). Nemohl jsem postovat fotky na FB (spadl), a ten mačkací homebutton nemůžou snad myslet ani vážně.

iOS 10 beta – zkušenosti, bugy #4605

patlen78 píše:
    a ten mačkací homebutton nemůžou snad myslet ani vážně.

ono vzhledem k tomu ze se ukazuje ze by na iphonu 7 mel bejt home senzorovej, tak to zase takovej nesmysl neni

iOS 10 beta – zkušenosti, bugy #4606

Tak pak nerozumím hlášce "pro odemknutí zmáčkni tlačítko" :-).To mohli rovnou udělat pro "nemačkací" tlačítko přeci ....jen otisk.Měl jsem NEXUS 6P a tam to fungvalo perfektně.Nic nemačkáš, jen přiložíš a odemkne se telefon...tak si to nějak představuji.

Odpověď na: iOS 10 beta – zkušenosti, bugy

celý text

.