Zavřít reklamu
  • Nechodí oznámení aplikace #44348

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli nevite jak zapnout oznameni n instagramu, uz jsem zkusila vsechno, odinstalovala jsem ho a zase nainstovala a dala jsem povolit oznameni, ale furt nic. Na mym starym iPhonu 6s take neprichazelo, ale segre, po ktery mam iPhone 7 prichazelo a i jsem se ze vsech uctu na starych mobilech odhlasila a jeste, kdyz jsem se prihlasila na segry mobilu, tak to oznameni normalne prislo, nevite nekdo co s tim?

Nechodí oznámení aplikace #44552

Také googlím a googlíím a nic, ale je vás více na tom stejně. No tak uvidíme no 🙂

Nechodí oznámení aplikace #44911

Jiří píše:
    Smažte aplikaci a nahrajte znovu. Po zapnutí aplikace se vás zeptá, zdali chcete upozornění, že ano. Hotovo

Pane chytrý, přesně tahle vaše rada napadla každého. Nefunguje,hotovo.

Nechodí oznámení aplikace #45769

Ahoj, mám takový problém nechodí mi oznámení na instagram mám iPhone X a všechny oznámení v nastavení mám zaplé ani rady odinstalovat atd sem zkoušela, ale normálně když mám vyplý oznámení tak čísla u aplikace ze zpráv zmizí a když to mám zaplé tak tam jsou ae žádné upozornění mi nepřijde nevíte někdo co stím?

Nechodí oznámení aplikace #46120

Zkusila jsem vše..
    odinstalovat, nainstalovat aplikaci - vše jsem povolila, jak při prvním přihlášení, tak v nastavení aplikace
    v nastavení telefonu taky vše povoleno
    nikde jinde přihlášena nejsem
    restartovala jsem i telefon několikrát
    Výsledek? Notifikace insta pořád nechodí a ani Facebook, ten občas zpozdene. Vše co se logicky nabízí jsem zkratka udelala ... a nic, už me to štve

Odpověď na: Nechodí oznámení aplikace

celý text

.