Zavřít reklamu
  • Nechodí oznámení aplikace #41055

Ahoj,
    měla jsem stejný problém. Starý iPhone odešel, tak jsem si koupila nový. Na novém telefonu mi oznámení od aplikace nechodily, i když jsem měla vše v nastavení správně.
    Přihlásila jsem se na instagram přes internet a odhlásila účet od starého iPhonu a doufala, že to pomůže. Nicméně starý iPhone nešel ani zapnout, takže tu změnu to asi "neregistrovalo". Bohužel jsem měla problém se zálohou, takže jsem byla nucena starý telefon nechat opravit.
    Po opravě jsem starý telefon přihlásila k wifi, otevřela aplikaci instagram a z účtu mě to odhlásilo. Od té doby mi upozornění na novém telefonu chodí zatím bez problémů :o)
    Nejsem teda žádný IT odborník, ale zkontrolovat, že na starém zařízení jste skutečně odhlášení, je to nejmenší. :o)

Nechodí oznámení aplikace #41923

Já si musela nedávno celý iPhone Xr restartovat, takže se obnovilo nastavení, co se týče chození upozornění. Když jsem si poprvé od restartu zapnula Instagram, ptalo se mě to, jestli chci povolit upozornění - pravděpodobně jsem omylem klikla, že ne. Takže mi potom upozornění nešlo nastavit. Aplikaci jsem si teď smazala a stáhla znovu. Upozornění mi již chodí. 🙂

Nechodí oznámení aplikace #42437

Zdravim, nedávno jsem si koupila nový mobil a nechodí mi upozrnění na insagramu( odznaky, není to vidět na zamčené obrazovce atd.) aplikaci jsem už odinstalovala a zase nainstalovala a furt nic....
    mobil jsem už restartovala a taky nic...
    nějaká rada?

Nechodí oznámení aplikace #42440

Anička píše:
    Zdravim, nedávno jsem si koupila nový mobil a nechodí mi upozrnění na insagramu( odznaky, není to vidět na zamčené obrazovce atd.) aplikaci jsem už odinstalovala a zase nainstalovala a furt nic....

mobil jsem už restartovala a taky nic...

nějaká rada?

podivat se do nastaveni oznamovani 😉

Nechodí oznámení aplikace #42597

Zdravím. Od instagramu mi vždycky oznámení chodily, mám je povolené jak na instagramu tak v nastavení. Aplikaci jsem spoustukrát přeinstalovala a telefon jsem taky restartovala hodněkrát a pořád nic. Od Facebooku už taky nechodí, tak má asi problém on. Ostatní aplikace oznamují. Nevíte, čím by to mohlo být?

Odpověď na: Nechodí oznámení aplikace

celý text

.