Zavřít reklamu
  • iOS 12 #10000

Hoši 3. beta mně vše vyřešila

iOS 12 #10001

Mohu potvrdit, na SE 3. Beta je v pohodě, vyřešila mě v podstatě vše čeho jsem si všiml v předchozích verzích. S GPS jsem problém neměl i přes OTA aktualizace. Zakopaný pes byl v ios 11.X právě ve způsobu přijímání aktualizací. Jak jsem updatoval přes OTA, telefon byl poté nepoužitelný a pomalý. Musel jsem iphone obnovit přes iTunes. S upgradem na ios 12 vše zmizelo. Updaty jdou i přes WiFi a každá beta je lepší a lepší. Za mě naprostá spokojenost. Ios 12 se zatím jeví lépe ve všech ohledech oproti 11. Konečně.

iOS 12 #10002

Před malou chvíli Apple vydal " iOS12 Developer beta 4 .
    Ta opravuje :

This beta version of watchOS 5 contains bug fixes and improvements.

Opravuje problémy s předešlé beta 3. Synchronizace kontaktů na Apple Watch je už funkční, problémy s email zprávy též opraveno.

iOS 12 #10003

Zdravím, chtěl bych přejít z bety 12 na 11.4.1 a v nabídce ke stažení je GSM a GLOBAL verze, nevíte jak zjistit verzi, či když stáhnu "špatnou" tak jestli je schopno to bricknout celý iphone.
    Díky za odpověď

iOS 12 #10004

Na dvoch sedmickach som nainstaloval, aj na 5s walkie talkie, vysielacku, cez jdnu sedmicku sa na apple watch nenainstaluje vysielacka, finkcie vysielacky su v nastaveniach,a el vysielacka nikde, odparoval som, resetoval aj telefon, vsetko som skusil, na troch zariadeniach funguje na jednej sparovanej sedmicke s apple watch nie, prostte nenainstaluje. Co s tym ? Iphone beta 5 aj watchos 5 beta 4

Odpověď na: iOS 12

celý text

.