Zavřít reklamu
  • Přechod z iOS 11 na iOS 10.3.2 CHYBA #7872

Owely píše:
    Treba vybrať podla toho ake máš zariadenie ... Tesne nalavo sa tam píše iPad iPod iPhone a tak tak tam treba nájsť váš model ... a v iTunes otvorite váš telefon a tam ako máš obnoviť zariadenie a aktualizovať stlačíš ALT a obnoviť ... ono to otvorí tabulku a potom vyberiš ten súbor čo si stiahol ... Ono sa to začne overovať a inštalovať, po nejakej hodine by to malo byť hotove. Ak nie kontaktuj ma na PM poprípade dám svoj osobný mail

napsal jsem ti soukromou zprávu 🙂

Přechod z iOS 11 na iOS 10.3.2 CHYBA #7873

Stále bez úspěchů 🙁 po pokusu nainstalovat iOS 10.3.3. mi to napsalo hlášku : Declined to authorize this image on this device for this user.

Nevíte někdo co s tím , už jsem fakt bezmocnej 🙁 Všem předem díky

Přechod z iOS 11 na iOS 10.3.2 CHYBA #7874

Mel jsem podobny problem,ale nakonec jsem ho zdarne vyresil. Zadej do googlu ipsw 10.3.3 download a stahni si kompletni 10.3.3 6th beta pro svuj pristroj. Ja to vzal z ipodhacks142.com (anebo 146,ted nevim) . Musi to byt ipsw recovery . Cely to melo pro iphone 7 plus 2.63GB . Musi to mit ikonu uz v downloads vypadajici trochu jsko apple music ,dvojita nota na barevnym pozadi s napisem ipsw. Pak pokracuj podle navodu nahore. Melo by to klapnout,drzim palce... F

Přechod z iOS 11 na iOS 10.3.2 CHYBA #7875

Mel jsem podobny problem,ale nakonec jsem ho zdarne vyresil. Zadej do googlu ipsw 10.3.3 download a stahni si kompletni 10.3.3 6th beta pro svuj pristroj. Ja to vzal z ipodhacks142.com (anebo 146,ted nevim) . Musi to byt ipsw recovery . Cely to melo pro iphone 7 plus 2.63GB . Musi to mit ikonu uz v downloads vypadajici trochu jsko apple music ,dvojita nota na barevnym pozadi s napisem ipsw. Pak pokracuj podle navodu nahore. Melo by to klapnout,drzim palce... F

Přechod z iOS 11 na iOS 10.3.2 CHYBA #7876

Odpověď na: Přechod z iOS 11 na iOS 10.3.2 CHYBA

celý text

.