dobry den, mam stejny problem s iphone 7. Obrazovka zsedne a telefon si zacne delat co chce, vola, pise zpravy, meni nastaveni, otevira aplikace a prohlizece, v tu chvili je neovladatelny a nejde ani vypnout. Jednou se mi i zmenil jazyk na nejakou cinstinu nebo co to bylo. A telefon je klasika po zaruce...
-
Tak teda aké je riešenie priatelia? Už asi 2 roky s týmto zápasím s iPadom mini 2. Po čase používania prepína medzi aplikáciami. Keď vypnem a zapnem obrazovku, chvíľu ostal v pohode ale potom zase. Skúšal som vyčistiť aj porty, kde sa spája flex kabel z displeja, ale nepomohlo. Jediné, čo pomohlo bolo, keď som dal jas na minimum. Držal sa lepšie, ale predsa len po cca asi 10 minútach znovu. Tak som si myslel, že by pomohla výmena digitizéra. Ale ani po tejto výmene sa nič nezmenilo. Napokon som nedávno vymenil predný dotykový panel. No hneď po výmene sa to zhoršilo, prepína už okamžite... Vie teda niekto, čo sa s tým dá robiť? Mám podozrenie, že to môže byť už len ten daný konektor z matičnej dosky, na ktorý sa spája flex kábel predného displeja. Ale toto si už nedokážem sám overiť...
Můj mobil si taky dělal co chtěl .. dala jsem ho na dva dny do rýže a už funguje jako před tím..
To isté sa robí mne a aj mojej kamoške čo má iphone XS ja mám iní mobil Elephone U3H a to isté sa mi robí mobil som si utrela a buchla som po ňom a prestalo to len že potom po 3 dňoch zase mám mobil s Číny a potom moja kamoška čo má iphone XS jej to robí furt prosím vás poradíte nám? Nevieme čo s tým a bojíme sa že sa to bude čím viac ďalej zhoršovať.... Deje sa to samozrejme aj na iné značky nie len iphone.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.