Dobry den, mel bych na Vas dotaz. Mam problem s iPhone 6S Plus. Mobil se mi vypina v chladnejsim pocasi. Kdyz je venku cca 10 stupnu, iPhone se vypne a hlasi, ze je vybity.. Je jedno kolik mam procent baterie. Vyplo se to i kdyz jsem mel 60%. Na softwarovou chybu bych to nevidel. Udelal jsem kompletni recovery pres DFU mod, zadne nastaveni jsem neobnovil a stejne se vypina. Ja bych to videl na spatnou baterii, ale jisty si nejsem. Mel nekdo stejny problem? Jak jste to resili? Mam to poslat na reklamaci? Dekuji za odpoved.
-
Prostě bych jim to hodil do servisu, do 4 dnů máš zpátky novej nebo stejnej. Není co ztratit 🙂
SanduQi píše:
Prostě bych jim to hodil do servisu, do 4 dnů máš zpátky novej nebo stejnej. Není co ztratit 🙂Mate tip na nejaky servis v ramci apple rocni zaruky? Diky.
Jsem z Brna a Apple zařízení jsem reklamoval mnohokrát. Jednou na hybešově ulici, podruhé český servis ve Slatině, potřetí v iStylu v Olympii a po čtvrté ve vaňkovce v iStylu. Nikdy nikde nebyl žádný problém, většinou to bylo vyřešeno do čtvrtého dne.
Jen pro info kdyby to někoho zajímalo:
reklamace trvala 29 dní a opravdu byla špatná baterie. Dostal jsem novou a je to v pořádku. 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.