Zavřít reklamu
  • Bílé fotky v galerii #45662

Muzes mit klidne i 50GB iCloud, ale pokud mas nastavenou optimalizaci mista na telefonu, tak v telefonu budes mit ulozene jen vyse zminene nahledy. Po jejich otevreni se ti v pravem dolni rohu objevi kolacek stazeni (pozor, u datove vetsich fotek stahuje dvakrat).
    Pokud nejsi pripojena, nebo nemas zapnutou synchro s fotkama na icloud, budes mit u tech nahledu misto kolacku stahovani vykricnik.

Bílé fotky v galerii #45671

Co mám tedy prosím dělat, aby se to vrátilo k normálu? Prosím nějak podrobněji, příjde mi, že už jsem všechno zkoušela. Děkuju moc za ochotu.

Bílé fotky v galerii #45672

1. Nastaveni -> Apple ID (tvuj profil nahore) -> iCloud -> kontrola jestli mas Fotky v synchronizaci.
    2. Nastaveni -> Fotky -> kontrola jestli mas zatrhnute "Fotky na iCloudu"
    3. Nastaveni -> Fotky -> zvolit "Stahnout a ponechat puvodni" (Zaplni se ti uloziste telefonu fotkama)
    4. Nastaveni -> Fotky -> mobilni data -> Povolit mobilni data a neomezenou aktualizaci (doporucim ti byt na wifi v dany moment)

Bílé fotky v galerii #45673

Děkuju moc, ale i tak se nic bohužel nemění.

Bílé fotky v galerii #45674

Tak v kroku jedna vypni sync fotek na icloud, odstranit fotky z iPhonu a pak znova zapnout a meli by se ti natahnout fotky z icloudu.

Ale je moznost, pokud se ti fotky nenahraly na icloud, tak se ti smazou bez moznosti obnoveni.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.