Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se někdo potýká s problémy s hotspotem, kdy po tak 15-45min přestanou na iphonu jít data a musím ho restartovat aby zase internet šel. Vyzkoušeno bez zálohy, i s jinou SIM, ale furt se to děje. Jinak se SIM v jinem telefonu se to neděje.
Nejdřív jsem si myslel, že odchazí sim karta ale ta v jiném telefonu funguje bezchybně, tak jsem tedy reklamoval a dostal nový kus a ten to dělá taky, jedná se o iphone XR.
Ostatní telefony ve kterých SIM funguje normalně jsou dva iphony 7, honor 8, iphone 6 a iphone 8
Upřímně mám chuť jít reklamovat znova, ale přijde mi to divný že to blbne jen na XR
-
Ne, je to zase u jablek kus od kusu, dělá to i na některých SE první generace, iP 11, atd. atd. Je to SW vada a ti programátoři jsou idioti a hotovo.
Takže asi znova reklamovat. Snad mi alza už vrátí peníze, když by se jednalo o pátou uznanou reklamaci. Jak to tak vidím tak apple šel pěkně dolů s kvalitou produktů, do X to bylo celkem dobrý, cokoliv potom nevydrží půl roku plně fungovat bez chyb.
nektere iphony meli problem a bylo to softwarova zalezitost
jaka je verze iOS na XR?
dělo se jak na 13.5.1 tak na 13.6 a na tom telefonu předtím to byly starší verze ale nevím jaký
jinak na ip7 bylo na obou 13.5.1, teď 13.6 a ip8 taky to samý, iP6 je na poslední verzi 12.
Jo a dělo se mi to i na beta verzi 14 s XR. teď je tam zpátky 13.6
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.