Zavřít reklamu
  • iPhone XR slabá výdrž baterie #40232

právě čistou instalaci bez obnovy jsem zkusil, bylo to prvni co mě napadlo( že se něco podělalo při obnove ze zalohy).
    Do teď jsem byl s výdrží u XR velmi spokojen, normální den jsem došel o půlnoci k nabíječce s 35-45% s tím, že jsem telefon odpojoval z nabíječky ráno v 6 hodin, a když jsem potřeboval protáhnout den tak tam byla ta rezerva.
    Teď po tom co to začalo blbnout tak jsem denně tak mínus 15-20%

iPhone XR slabá výdrž baterie #40236

Riešil som podobný problém ale od nova držal málo (resp. moja predstava je, ze drzi velmi podobne ako 11tka resp. len o trochu menej - comu by zodpovedalo "normální den jsem došel o půlnoci k nabíječce s 35-45%", pretoze presne ja to mam takto na 11Tke) V podstate sa mi nepodarilo este pocas dna 11tku vybit nakolko je na to treba takych 10 hodin na obrazovke...

Problém je ze nemozem najst nejake seriozne vlakno kde by ludia ukazali graf baterie na XRku na 13.3 - to by ma zaujimalo teda...ci to tak maju vsetci... alebo sa vyskytuju aj nejake hw vady

iPhone XR slabá výdrž baterie #40237

35-40% vecer na XR ? to moc ok nie je. Ja na mojom XS prichadzma domov s 50% a to kondiciu uz ma 96%. aktivne SIM a eSIM a airpody ci Watch stale pripojene

iPhone XR slabá výdrž baterie #40238

Muftinko píše:
    35-40% vecer na XR ? to moc ok nie je. Ja na mojom XS prichadzma domov s 50% a to kondiciu uz ma 96%. aktivne SIM a eSIM a airpody ci Watch stale pripojene

To je tazko takto povedat...ide hlavne o to ze mates tam pocituje razantne znizenie... ja mam casto pripojene beatsX... povedal by som ze prehravanie resp. samotne bluetooth mi snad ani z baterky neubera... snadby sim a esim tiez nie... ide hlavne o screen time a samozrejme ci neubera aj v standby mode...

mat po 7-8 hodinach screen time od rana napr 30% o polnoci to na XS nedas...

iPhone XR slabá výdrž baterie #40249

Muftinko píše:

no, myslím si, že mít po cca 9h screen time zbylech jeste 40% je nadprůměr, ale jde o to jak ten telefon používáš
    Před tím než to začalo tak jsem se dostal na 10-12 h zaplé obrazovky úplně v pohodě, teď se dostanu na 6-8 a telefon je mrtvej

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.