ze by zamer apple aby byl duvod prejit na novy model?
-
PetrS píše:
ze by zamer apple aby byl duvod prejit na novy model?taky mi to tak přijde, ale než na nový model to vidím spíš na note 10
Mates_ píše:
PetrS píše:
ze by zamer apple aby byl duvod prejit na novy model?
taky mi to tak přijde, ale než na nový model to vidím spíš na note 10
Zalezi jaky system preferujes. Ja ted mesic zkousel OneOlus 7T. 90hz displej luxux, fotak luxus, zpracovani luxus, system tragedie. Tolik zaseku a divneho chovani jsem nezazil. Zatim bych proste IOS za Android nemenil i v pripade jakych koliv ustupku ze strany iPhone 11.
Pro mě jsou důvodem spíš apple watch, nejdriv jsem si myslel, že pro ně nebude využití a teď je to pro mě jeden z nejlepších apple produktů
A k tématu: dneska byl asi první den po tom co ta baterka začala protestovat a dostal jsem se na jedno nabití od rána do večera a ještě mi 3% zbyly!
Ja som hľadal thready ohľadom zníženia batérie u XR a našiel som len thready kde to robilo battery drain u XS a XS Max na 13.1.2 ... je možné teda že po tomto update sa to nejak pokazilo...a ďalšie aktualizácie asi nepomôžu...možno skúsiť úplne na čisto preinštalovať bez obnovy z icloudu...
Dokonca som videl aj využitie u iphone 11 kde dal asi za 3 hodin 80% baterie dole a to tam mal využitie len facebook a instagram...
Mne napr drží 11tka brutálne...ale keby mi to nejaký update dokazil tak by som bol nanervy... to aby som si nechal túto 13.3 aj dva roky...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.