Zavřít reklamu
  • Sekání iphone #43192

a jakou verzi iOS máte?

Sekání iphone #43214

Dobrý den, mám každý den jednou až dvakrát problém při telefonování: vytočím číslo, jednou to zazvoní a pak už nic neslyším. Zavolat znovu nemůžu, hlásí že hovor selhal. Musím vypnout a znovu zapnout, což se mi vždy povede až napotřetí. iPhone 8 verze iOS 13.6. Poradí mi někdo, prosím?

Sekání iphone #43219

Twisi píše:
    Ja bych udelal cistou instalaci iOS. Pak je zarizeni jako nove (dokonce i vydrz baterie je markantni). Mel jsem Watch S1 v Applu na prehrani OS a neveril jsem vlastnim ocim jak jsou ted rychle a predtim me vecer zbyvala baterie do 20% ted 70%

ako to mam urobiť mam iphone X

Sekání iphone #43224

Ahoj. Mě se seká sruhý iphone, je to narazové, nekdy mesic nic a potom pri psani kazdé zprávy. Podotýkám, že vzdy jen pri pouzití emoji klávesnice. Smazala jsem ji ted, ale docela ji potrebuji. Může nekdo doporucit nejaké emoji? Co používáte.? Btw ios jsem restartovala nekolikrát, samozřejmě, že s obnovou dat, ty potrebuji.

Sekání iphone #45194

Stejny problem, drive jsem si iOS nemohl vynachvalit... ted se divim ze i takove pitomosti se zaseknou jako klavesnice, otravny. Zkousel jsem Cistou instalaci, mel jsem dobr pocit par dnu. Bohuzel i ted to zlobi. Napada me jeste vymena baterie jinak nevim.. posledni verze iOS se nejspis nepovedlo. Zlata verze 10.3.3

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.