Dobrý den. Poslední dva týdny pozoruji zhoršení kvality fotek ze zadní kamery na XS Max. Fotky jsou rozostřené a chybí jim hloubka. Autofocus funguje, je vidět, že ostří, ale výsledný snímek je špatný. Ještě před čtrnácti dny iPhone fotil naprosto perfektně. Fotky ostré a detailní i při horším okolním světle. Telefon mi nespadnul a nevím, že bych s ním někde praštil... Podle rady z infolinky Apple jsem iP uvedl do továrního nastavení - nepomohlo. Tudíž se jedná o chybu hardware. Bylo mi doporučeno zajít do iWant, kde technik vyhodnotí, zda se na toto vztahuje záruka. Kdyby ne, nová kamera by měla stát +-3000, což bolí, ale nedá se nic dělat Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky
-
Mam uplne stejnej problem!!
nejedes na beta verzi ios13?? prislo mi ze to je softwarovy..
snadŘeším tedka podobný problém u iPhone 11 pro ... fotka je před stisknutím spoustě kvalitnější(ostřejší) než samotná výsledná fotka. Pokud jdu pal v galerii do úprav fotek tak i v těch úpravách je ta fotka kvalitnější opět ostrá, ale jakmile vyjedu zpět do galerie je fotka zpět méně kvalitní.
take mam ten problem.. kvalita je jak u nejakeho huaweie. kdyz porovnam fotky par mesicu stare a dnesni, jde videt velke zhorseni. mame s manzelkou oba XS a mame s tim problem oba dva.
Nemuze byt problem ze jsou fotky na cloudu a v telefonu je jen nejaka nahledova v horsi kvalite?
zdravim, vypada to, ze mam stejny problem. vratili jsme se z cesty po usa,chci vytvorit foto na pamatku a zdesila jsem se. fotky jsou nekvalitni, resp. v male velikosti. mam XS a pritel 11pro, u obou stejny problem. hledala jsem jestli nemame spatne nastaveni fotek ale nedohledala jsem. navic do nedavna bylo vse ok a zadne nastaveni jsem nemenila. muze to byt aktualizaci softwaru??
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.