iPhone XS kupován v říjnu 2019, zacházeno řekl bych velmi slušně, nabíjeno cca jednou denně, vždy cca od 30 % do 100 %.
Po 1 měsíci byla kondice 99 a pak co týden, to jedno procento dolů... Aktuálně ani ne po 2 měsících je kondice 96 %.. Takže už taky začínám přemýšlet co s tím... Pořád doufám, že to jen špatně ukazuje.
-
Mám bazarový služební iP SE nevím jak moc je starý, ale odhaduji že přes 3 roky. Baterie má 980 cyklů a kondici 89%. Od rána kdy ho sundám z nabíječky do cca 16-17 h kdy odcházím (9-10 h používání - volání, maily) má 40%. Nabíjím od 16-17h do 07 ráno už několik týdnů a beztak na grafu baterie není vidět ani stopa po optimalizovaném nabíjení, prostě ihned nabije do 100% a pak zbylých XY hodin drží na 100%.
Takže ve srovnání s 2 roky starým iP X kondice 93% cyklů 358 je to slušný výkon. Ale obecně bych řekl že to optimalizované nabíjení má odladěné tak 2 - 3 modely z těch co podporují iOS13.Mám iPhone XR přes půl roku a kondice baterie stále na 100%. Nabíjím každý den celou noc do 100%. Před tím jsem měl půl roku xs a také 100%.
Li-Ion baterii vadí vybití do 0%. Může se poškodit. Tohle fungovalo na Ni-CD baterie a na Ni-Mh.
Chlapci mě iPhone 11 Pro ukazuje po necelých dvou měsících používání 97%... taky supr
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.