Predpokladám, že ako malý si si tiež šnúrky nevedel zaviazať a predsa si to skúšal a naučil sa to nie? 😉
S tým vyčistením super nápad určite to skuśim ďakujem za radu. Už mám za sebou pár výmien a tiež sa mi raz stalo, že po vyskúšaní všeho možného displej stále nešiel.. Po týždni pobytu v šuflíku reku idem len tak skúsiť a zrazu išiel 😆
Urcite som nenatrhol nič pretože na druhom telefóne obidva displeje idú. To mi nejde do hlavy, že telefón fungoval len nič nezobrazoval, no po výmene baterky displej už normálne zobrazoval.
-
Dobrý deň chlapci 🙂🙂🙂 obiednal som display na s6 iphone.... OEM všetko som vimenil ako sa má všetko pohode plech flex na kameru som všetko vimenil alee ako náhle som zasadil display dnu tak mi vidulo troska mikrofón... A praskol mi display.... Ten starý display všetko čo bolo tam dal som do nového.... Len neviem ci nastala chyba vo mne 🙂🙂🙂alebo displayi poradťee mi prosím že či sa vám to nestalo... Proste prasklo hore ako je Mikofon a praskol ako som dával dnu.... Poraďte mi prosím jak to zatlačiť alebo ako na to keď chcem to dávať dnu nehcem vidiea robím to okey len praskol pri zásadeni prvo vidulo hore mikrofón a tak.... Ale tak bud stoho že som zle zasadil flex? Alebo tak?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.