Čaute chci se zeptat na hrozně moc věcí, vzhledem k tomu, že jsem iPhone ještě neměla takže je to moje první koupě Chci si koupit použitý iPhone 6, protože dostatečně nevydělávám na to koupit s nový. Tak se chci zeptat, jestli je lepší koupit si novější (lepší vzhled) s 16GB a vyšší cenou a nebo pár ťukanců na zadní straně 64GB a nižší cenou? Taky bych se chtěla zeptat co znamená EVROPSKÁ distribuce a jak mě to omezuje? A jaký je rozdíl mezi evropskou a českou distribucí? Ještě jestli je opravdu 16GB paměti tak málo? Všem díky za odpovědi
-
Doporučoval bych nekupovat si nic z toho, starý iP tě jen naštve a vyhodíš peníze oknem. Kupoval jsem synovi použitý 6s a měl štěstí, že šel do 7 dnů vrátit, protože po 4 dnech pohody začala haprovat baterka, nenabíjel, restarty atd. Nakonec jsem mu koupil nový a je klid. Jako, můžeš trefit na super kousek, hlavně pokud je od někoho koho znáš, a kdo by tě nenapálil, ale pokud tomu tak není, tak od toho radši ruce pryč. Dnes stojí nové SE kolem 7,5 tis. Kč. To snad nezruinuje nikoho. Btw., nemysli si, že ti iP změní život. Snad jediné, co u iP získáš navíc oproti dnešním Androidům, je délka SW podpory. Prostě nové verze OS a opravy budeš dostávat o poznání déle. JInak jsou dnešní A telefony (teda hlavně myslím Nokia a Asus) solidní a bezpečné.
Díky díky 😉 pečlivě čtu recenze a nebrala bych to pokud by se nedal do aspoň 14 dnů vrátit 🙂 myslím si, že zrovna mě iPhone život změní, ten telefon co mám teď je hruza a děs..
... tak snad trefíš na solidní kousek, který bude OK, ale pozor, protože "nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř" 🙁
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.