Šel bych cestou restore na čisto a následného zjištění jestli se Ti tlf.vybíjí stejně přes noc i když to dáš do leteckého módu a vypneš Wi-Fi a BT (prostě totální disconnect od všeho). Může to být špatný signál z BTS operátora (takhle mi na jednom místě kde je špatný signál ubudou i 3% za hodinu) nebo snaha synchronizovat a zálohovat telefon přes pomalou Wi-Fi.
-
Zkoušel jsem čistou aktualizaci a nepomohla, letový režim také nic. Byl jsem v servise a řekli mi, že na 99 % vada baterie, která neudrží kapacitu. Byl jsem také v iSTYLE a tam mi řekli, že na 99 % odpálený dobíjecí čip, který je neopravitelný 😆
Dobry den, mam cca dva měsíce Iphone 7plus. Kondice baterie byla na 100% a tedka mam 91% je to normalni a nebo by mohla být vada v telefonu. Předem děkuji.
Taky jsem si ani ne ještě před rokem koupila iPhone 7, a extremně rychle se vybíjí a kondice baterie ani ne za rok je už na 86%. Přijde mi to divné. Je vada v mobilu? nebo je to normální?
Musíte si uvědomit jednu věc. iP7 je na trhu 3-4 roky? Je to poměrně starej mobil, natrefíte na ležák ze skladu, tak pak je pravděpodobný, že baterka jde do kopru rychleji... Navíc si myslim, že mají napsáno, že baterie vydrží minimálně 6 měsíců od prodeje a servisní stav je pod 80 % kapacity. Tudíž si hádam tipnout, že reklamace stejně nebude úspěšná.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.