Ahoj, během noci jsem aktualizoval iPhone 7 na iOS 11.0.3 (15A432). Když někomu volám, nebo volá někdo mě, já ho slyším, on mě ne. Je jedno, jestli použiju handsfree, nebo mluvím přímo do telefonu. Slyším jeho, ale i sebe, jako kdybych si volal "sám sobě". Mikrofon, jako takový, funguje. Hovory např. přes Whatsapp fungují, tak HW problém mikrofonu to pravděpodobně nebude. Operátor T-Mobile, simkartu jsem měnil nedávno, kvůli podpoře LTE. Telefon jsem restartoval, ale nepomohlo to... Na netu nemůžu najít, že by někdo se stejnou kombinací HW a SW měl stejný problém... Jsem, zatím, jediný? Pokud máte někdo nějaký nápad na nápravu, předem děkuji. Čekat na další update nemůžu, telefon potřebuji používat, hlavně na telefonování... Ahoj Pepa
-
Ahoj,
uz jsem to vyresil, ale koukal jsem, ze nejsem sam, kdo ma tento problem, tak to snad nekomu pomuze...Me pomohl downgrade a nasledny upgrade, vse najdete na tomto webu (potrebne soubory, popis, "co a jak"):
https://www.gottabemobile.com/how-to-downgrade-ios-11/Jak jsem postupoval ja:
- Stahnul jsem si dva soubory s iOS (verzi 11.0.2 a 11.0.3).
- Udelal zalohu do PC pomoci iTunes
- Downgradoval na verzi 11.0.2
- Upgradoval zpet na verzi 11.0.3 (opet pomoci stazeneho souboru a iTunes)
- Obnovil do telefonu zalohu z PC
Nerikam, ze je to jedinne reseni, nebo nejlepsi reseni, ale u me fungovalo...
Ahoj Pepa
Ahoj, mám podobný problém. Protistrana, které volám mě sice slyší, ale špatně - prý jakoby z dálky a tlumeně. Restore nepomohl a problém stále trvá. Nicméně jsem zjistil, že tento problém je zatím pouze u telefonu s androidem. Když volám kolegovi na IP, tak ten mě slyší krásně a čistě. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Je to docela vopruz slyšet neustále - Co? Cooo? Cože?! Předem díky!
Zdar,
já jsem měl to samé teď v sobotu. Nechal jsem obnovit tovární nastavení a vyřešilo se to samo.V sobotu jsem měla ten problém taky, ukázalo se, že problém byl v T-Mobile, nikoliv v iPhone nebo iOS.
Díky za odpovědi. Továrko nepomohlo. Je pravda, že mám zrovna T-Mobile, tak je možné, že to bude vážne chyba někde u operátora.
Mě tohleto dělalo u Vodafounu když jsem měl zapnuté Wi-Fi hovory a data (LTE) zapnutá i pro hlas. Vypnutí obého problém okamžitě vyřešilo.
Iphone 8 : Volaný mne po cca 5 min. přestávat slyšet.
Přes reproduktor může hovor pokračovat. Servis neví co s tím.
Poraďte. Děkuji
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.