Ahoj, potřebuji poradit. Chci prodat svůj iphone 6S. Dala jsem si přes telefon odhlášení z icloudu, udělala jsem restore. Poté jsem dala telefon švagrovi a ten ho teď zkontroloval a zjistil, že telefon chce aktivovat a je tam zadaný účet yahoo, který není můj a nikdy jsem ho nezadala. Nevíte co s tím?
-
Pro ty komu se tato ojedinělost stane.
https://www.macrumors.com/2016/10/05/iphone-activation-lock-wrong-apple-id-issues/
Zjištění situace na apple care doložení faktur atd. jelikož jsem nekoupil mobil přímo od jejich sellera, ale z eshopu z mobily, tak faktura je nezajímá, chtějí vědět od koho prodejce pořídil mobil. Pak ho možná odemknou. Takže zítra reklamuji mobil v prodejně, jelikož se k tomu postavili "čelem" a budou to řešit po svém se svým smluvním Apple servisem. Takže jsem zvědav co z toho "vyleze".
Takže Apple mě poslal do pr...e. To je přístup pak si kup iPhone. Distributor co mi mobil prodal taky nic nezmohl. Mobil je stále sparovan s mým ID. Poslal jsem veškeré info a takhle to vyřešili.
No, za mne je ten přístup úplně v pořádku. Podívejte se na to také z druhé strany (teď pomiňme fakt že se taková věc vůbec stane). Ono je opravdu lepší si iZařízení pořídit od APR než někde přes překupníky. V prodejně o Apple systému asi moc neví, protože tohle není co řešit u servisu, tohle se opravdu musí doložit u Apple odkud byl telefon pořízen. Takhle by se daly mj. "prát" kradené mobily.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.