Zavřít reklamu
  • iPhone 8/8Plus #8376

iPhone dělá super fotky, ale podle mě používá velkou kompresi a při zvětšení 1:1 jsou velice patrné artefakty to "kostičkování". při tisku fotek na běžný formát do A5 to není takový problém, akorát při pořizování výřezů už je to poznat. na běžné použití bych se tím neznepokojoval, ale pokud by na fotkách hodně záleželo, je možnost fotit do RAWu a následně si fotky vyvolat podle potřeby v max. kvalitě.

iPhone 8/8Plus #8377

myslím, že je to více než patrné, výřez 1:1 z ip8p, fotky z recenze na netu a další fotka je mnou focení sice ip7, ale ve srovnání s "normálním" foťákem. iphone v těch fotkách prostě dělá artefakty, ale jak říkám, pitvat je 1:1 nemá smysl, protože nikdo z toho tisknout plakáty nebude a na běžný tisk je to ok.

iPhone 8/8Plus #8378

vlož jsem nějakou fotku z tvého mobilu, příp. pošli mailem, docela by mě to zajímalo, protože trošku zvažuju přechod z ip7 na ip8p, ale jen kvůli lepšímu foťáku. to že foťák má větší (lepší) snímač a lepší optiku je jasná věc, uvedený jev je ale ale způsobený postprocesem.

iPhone 8/8Plus #8379

vormen píše:
    vlož jsem nějakou fotku z tvého mobilu, příp. pošli mailem, docela by mě to zajímalo, protože trošku zvažuju přechod z ip7 na ip8p, ale jen kvůli lepšímu foťáku. to že foťák má větší (lepší) snímač a lepší optiku je jasná věc, uvedený jev je ale ale způsobený postprocesem.

Jeste to proberu a porovnam s kolegou ktery ma ip7p a uvidim, mozna zbytecne plaším 🙂

iPhone 8/8Plus #8380

Po rozbalení nového Iphone 8 od Vodafonu jsem jsi všim že na zadní straně někde přesahuje lepidlo, je to důvod na reklamaci?

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.