Četl jsem akorát že se prej odlepuje při nabíjení displej
-
Koupil jsem iP8 plus a musím říct že v pohodě, výdrž dostačující. Celkově uplná spokojenost . 10 let samsung....trochu se s tím peru ale to se zvládne 😀
Ja mam uzasnej postreh, chtel jsem iphone X ale muzu podekovat Applu usetril mi minimalne 6 tisic korun koupil jsem si 8 Plus s tim ze ho budu mit jen do te doby nez vyjde iphone X ale padl mi do oka a uz si ho necham , menit kuli face ID a displeji fakt nebudu. Hold smula Applu ze ho nepustila driv
já teď uvažuju nad pivem že Xko by bylo super co se týká velikosti a že by částečně vynahradilo displej pluska ale nevím no , rozhodně vím že jestli někdy bude X Plus tak ho chtít nebudu pač to už bude takovej Phablet . nějak tajně sním že na jaře vyjde iPhone s tělem SE s tím že bude displej přes celou přední strany do toho bych asi šel 😛 Pač to by potom byla TA dokonalost Applu.
Dobry den presedlal jsem na Iphone 8 Plus z Androidu a jsem hodne zklamany z kavlity fotek, ktere dela Ip 8P, nejspis to bude nastavenim 🙁
Porizene fotky jsou hodne nizke kvality, pri lehkem zvetseni jsou kostickovane :-/ Poradi nekdo co je spatne ?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.