Zavřít reklamu
  • problém s iCloud #40814

….. píše:
    ahoj, poradí mi prosím někdo?

Zkusila jsem si těch 50GB na iCloud koupit, ale nejde to píšou tam "vyskytla se neznámá chyba" a nejde mi to koupit. A nutně to potřebuju,protože těch 5GB už mám plné, hrozně ráda fotím a teď nic nemůžu dělat.....

….. píše:
    ahoj, poradí mi prosím někdo?

Zkusila jsem si těch 50GB na iCloud koupit, ale nejde to píšou tam "vyskytla se neznámá chyba" a nejde mi to koupit. A nutně to potřebuju,protože těch 5GB už mám plné, hrozně ráda fotím a teď nic nemůžu dělat.....

mám stejný problém

problém s iCloud #40826

Ahoj,
    v nastavení klikni na Apple ID (své jméno), dále Platby a doručování a tam přidej svou platební kartu. Pak zkus stejný postup na navýšení úložiště na iCloudu znovu a už by to mělo jít.

problém s iCloud #40877

jerry píše:
    Ahoj,

v nastavení klikni na Apple ID (své jméno), dále Platby a doručování a tam přidej svou platební kartu. Pak zkus stejný postup na navýšení úložiště na iCloudu znovu a už by to mělo jít.

Dekuji, podarilo se😊

problém s iCloud #40904

Problem zpusobuje plna kapacita uloziste v telefonu. Napr pokud mate 32GB pamet vycerpanou, z iCloud se nemaji kam do telefonu stahnout fotky. Staci tedy uvolnit misto v telefonu promazanim nepotrebnych dat ( podcasty, aplikace, dokumenty, apod)

problém s iCloud #41443

vyřešeno ...vypl jsem siri a všese hezky stahuje . otestujte

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.