Dobrý den, koupila jsem si repasovany telefon iphone 5 a chci se zeptat, ohledně lighting kabelu, který u toho mám mi píše vždy, že mám zkontrolovat že není originální... ale mám ještě doma ipad2 (origo od istyle) a k němu taky ten lighting kabel, můžu používat k iphonu ten? není tam nějaké jiné napětí? nebo přepětí?(prostě víte co myslím... jestli jsou kabely na ipad2 mini a iphone totožné?) to by byla první otázka a druhá jak můžu zjistit stav baterky na iphonu? kolíkrat byla již nabíjená, jestli je opravu nová, nebo už třeba několik let používána? Děkuji za odpovědi ě přeji pěkný den Danča
-
Dobrý den, mohl by mi někdo odpovědět i na druhou část otázky? jak zjistím, stav baterie? kolikrat byla například už nabíjená, její kapacita atd... je to možné? děkuji a přeji pěkný den.
Ahoj, v appstoru najdeš plno takových aplikací. Například Battery Life. Máš tam počet cyklů, kapacitu baterie, tepltou a voltáž.
https://itunes.apple.com/us/app/battery-life-check-internal/id1080930585?mt=8
Díky moc SanduQi, nevíš náhodou jestli mužu přenést sms zprávy z androidu na Iphone? (myslím tím historii - potřebovala bych si něco ponechat) jestli to jde - vím že data obrázky atd. jdou ale nikde jsem nenašla sms zpravy
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.