Zavřít reklamu
  • Display nereaguje #7365

Já si to taky nemyslím mám iPhone 6s Plus a nemám jediný problém s iOS 11, ale u paní je to totálně nepoužitelný přístroj, který už raději hodila do šuplíku a čekáme na oficiální 11.1 nebo potom servis....nebo mi řekli na infolince Applu, že by mi výjimkou udělali aktualizaci na 10.3.3 tak uvidíme....

Display nereaguje #7366

ten widget používám a funguje normálně

Display nereaguje #7367

Úplně to samé co tady píše moonddur, proto by mi mě zajímalo jak ten problém vyřešil on, pán z applu sám řekl, že měli hodně případů zamrzání displayu u iPhone 6 v iOS 11 ale prý iOS 11.0.3 by tento problém měl opravit. ta dotykovka zamrzne tak, že tři minuty to je úplně bez reakce pak to zase minutu funguje a pak zase tři minuty sek a pořad takhle dokola....a ja to stále musím dokola poslouchat 😀

Display nereaguje #7368

Tak paní je po výměně displaye a žádná změna nenastala, stále iPhone 6 po nainstalovani iOS 11 nepoužitelný prý mi to zkusí přehrát na 10.3.3 a to jsem ztravil hodinu a 20 minut na lince Applu ( snažil jsem se dostat číslo na Tima Cooka ať mi tohle vysvětlí)....

Display nereaguje #7369

Marty píše:
    Já si to taky nemyslím mám iPhone 6s Plus a nemám jediný problém s iOS 11, ale u paní je to totálně nepoužitelný přístroj, který už raději hodila do šuplíku a čekáme na oficiální 11.1 nebo potom servis....nebo mi řekli na infolince Applu, že by mi výjimkou udělali aktualizaci na 10.3.3 tak uvidíme....

To se zase chlubí něčím, co je pravda jen z půlky. 6s je jedinej model, kterej jde vrátit na iOS 10.3.3 a může si to člověk udělat sám doma. Není to žádný kouzlo techniků z Applu.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.