Já si to taky nemyslím mám iPhone 6s Plus a nemám jediný problém s iOS 11, ale u paní je to totálně nepoužitelný přístroj, který už raději hodila do šuplíku a čekáme na oficiální 11.1 nebo potom servis....nebo mi řekli na infolince Applu, že by mi výjimkou udělali aktualizaci na 10.3.3 tak uvidíme....
-
Úplně to samé co tady píše moonddur, proto by mi mě zajímalo jak ten problém vyřešil on, pán z applu sám řekl, že měli hodně případů zamrzání displayu u iPhone 6 v iOS 11 ale prý iOS 11.0.3 by tento problém měl opravit. ta dotykovka zamrzne tak, že tři minuty to je úplně bez reakce pak to zase minutu funguje a pak zase tři minuty sek a pořad takhle dokola....a ja to stále musím dokola poslouchat 😀
Tak paní je po výměně displaye a žádná změna nenastala, stále iPhone 6 po nainstalovani iOS 11 nepoužitelný prý mi to zkusí přehrát na 10.3.3 a to jsem ztravil hodinu a 20 minut na lince Applu ( snažil jsem se dostat číslo na Tima Cooka ať mi tohle vysvětlí)....
Marty píše:
Já si to taky nemyslím mám iPhone 6s Plus a nemám jediný problém s iOS 11, ale u paní je to totálně nepoužitelný přístroj, který už raději hodila do šuplíku a čekáme na oficiální 11.1 nebo potom servis....nebo mi řekli na infolince Applu, že by mi výjimkou udělali aktualizaci na 10.3.3 tak uvidíme....To se zase chlubí něčím, co je pravda jen z půlky. 6s je jedinej model, kterej jde vrátit na iOS 10.3.3 a může si to člověk udělat sám doma. Není to žádný kouzlo techniků z Applu.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.