Mluvil jsem s podporou apple a bylo mi sdeleno,ze ma nejakou asistovanou gps,ktera staci jen na lokalizaci polohy ipadu ale ne na navigovani.
-
nějak to nechápu,který iPad nemá GPS? At' koukám jak koukám,tak GPS mají,co maš za model? Nedalo mi to a do mého starého iPadu 2 Wi-Fi jsem naistaloval Navigon a normálně mě to naviguje i v autě a přesně,tak nevím.. Jen by mě zajímalo,co to bylo za podporu,co trdila,že tam GPS není.Dokonce si pamatuji při uvedení iPadu,že to byla jedna z vlastností,která se zminovala,protože do té doby to nebylo běžné.
Mam 4.gen wifi.Podpora primo apple.Nevim,ja ty tri nebo ctyri roky zil v tom ,ze tam navi je.Jen jsem ji nikdy nepotreboval.Ted me napadlo,dat tam Here a neni schopna najit gps signal.Tak jsem si myslel,ze odesla antena.Nez to budu fyzicky resit,chtel jsem se ujistit no a u apple mi rekli tohle.A co vic,ze to nemaji lepsi ani nejnovejsi generace,ktera maji jen wifi.
Tak to nechápu,mě ten iPad 2 funguje s Navigonem úplně normálně...nemůže to být tím programem?