Zavřít reklamu
  • Apple Watch Ultra #51562

Dobrý den, moje AW5 hliník dosluhují (baterie, oděrky, ...) a je čas na změnu. Koketuji nad Ultra v porovnání s AW8 45mm v nerezu nebo AW7 v nerezu. K čemu byste se přilonili? Nejsem extra sportovec, ale titan hledám pouze kvůli bytelnosti. Měl jsem je i na ruce v obchodě, prakticky mi velikost 49mm nevadí. Ovšem váhám i, zda počkat a v roce 2023 nepřijdou Ultra víc decentnější do společnosti (hrany, barva), ale to je jen spekulace. Děkuji za rady

Apple Watch Ultra #51566

Nečekejte a udělejte si radost 😉
    Ty hodinky mě neskutečně baví
    Přešel jsem z Apple Watch series 5
    44mm Stainless Steel a neskutečný rozdíl

Apple Watch Ultra #51567

Děkuji za povzbuzení.

Jak je to s materiálem? Je náchylný na oděrky - klepance při práci, pády?

Jenže já jsem vcelku konzervativní, plánuji to zase na min. 4 roky. Dost mě odrazují rezence - nedoladěný watchOS na velký display (ale to je patrně otázka času), ostrá hrana na ježdění prstem, prakticky stejný výkon jako AW8 (ovšem o výkonu to asi není).

Nerad bych se na jaře nechal zlákat koncepty, kdy už budou hrany lepší nebo budou šedivá těla... Ovšem do toho nikdo nevidí.

Apple Watch Ultra #51568

Ještě prosím radu ohledně řemínku.

Na AW5 mám oblíben sportovní provlékací na suchý zip. Proto uvažuji u Ultra pro Trail řemínek.
    Ovšem láká mě i Alpský tah - ale tam prý ta spona dře notebook a jiné věci pod rukama, stejně jako i oblečení (internet) a navíc se obávám, že ten háček při nasazování brzy prošoupe očka v řemínku.

Apple Watch Ultra #51574

Tak materiál ok
    Žádný poškození a to je nešetřím
    Řemínek mám zelený Alpský tah a naprosto v pohodě, žádný třepení oček na řemínku
    Co se týče spony na pc není problém a u ntb nemám vyzkoušeno
    Jenom pro zajímavost ohledně baterky, nabíjel jsem v pondělí a dneska večer 29% bez Lte
    Ostrá hrana displeje je o zvyku a to bych řešil tímto: Spigen Glas.tR EZ Fit ochranná fólie kompatibilní s Apple Watch Ultra, 49 mm, 2 kusy, odolná proti poškrábání, 9H
    Jinak naprostá spokojenost a už bych na menší nešel😁

Odpověď na: Apple Watch Ultra

celý text

.