Zavřít reklamu
  • Dotazy apple watch #12374

kecka píše:
    Hm tak to jsem zklamaný takové prachy to stojí a základní věci to neumí... 🙁 🙁

umí to. fubguje to takto: ak kráčaš a ideš dlhšie trasu automaticky ti ponúkne či chceš zapnúť tréning. ak si zapneš tréning ručne a prestaneš opýta sa ťa či si skončil. ak cvičíš doma na stacionárnom bicykli AW to nemajj´ šancu rozpoznať.

Dotazy apple watch #12375

Tak tu automatickou pauzu na kole jsem vyřešil tím že používám Endomondo tam pauza funguje do pár vteřin.. A naměřená data se ukládají do aktivit a zdraví... Takže super..
    Jediné co mně ještě sere je to neupozornění když zapomenu mobil 😕 😕 😕

Dotazy apple watch #50512

Zdravím,
    pokud odstraním z imessage část konverzace na telefonu, v hodinkách smazaná část stále zůstává. Bohužel to funguje i při zrcadlení telefonu. Nevíte někdo, co s tím prosím?

Dotazy apple watch #53271

Dobrý den, měl bych doraz ohledně Apple Watch aplikace cvičení. Při chůzi nebo turistice, ale i když jsem jel na kole se mi samovolně pozastavuji hodinky. Nechápu proč a furt se snažím přijít, co je příčinou, ale bohužel zatím bez úspěchu. Nemáte prosím vás nějakou radu? 🙂

Dotazy apple watch #54191

Dobrý den , měl bych dotaz. Jaký je rozdíl mezi Apple Watch SE 2022 a Apple Watch SE 2023 ? Spis jsem se chtěl zeptat, jak dlouho vydrží ?

Odpověď na: Dotazy apple watch

celý text

.