ahojte
mám podobný problém:
pri plávani na otvorenej vode mi neukazuje vzdialenosť a tým pádom ani tempo.
osvieženie na pozadí mám zapnute.
neviete niekto pomôcť?
ahojte
mám podobný problém:
neviete niekto pomôcť?
Peter píše:
ahojtemám podobný problém:
neviete niekto pomôcť?
Ahoj, skús si otvoriť na AW aplikáciu Tréning, pri tréningu "Plávanie na otvorenej vode" stlač hore tie 3 bodky, a napr pri Otvorenom tréningu stlač hore tú ceruzku alebo čo to je, zvoľ Zobrazenia tréningov a uprav si zobrazenia podľa seba, čo tam chceš mať 🙂
Mal som dávnejšie problém pri bicyklovaní že mi nerátalo viacero údajov, hlavne vzdialenosť a pod. Toto mi problém vyriešilo.
Daj vedieť, či pomoholo 🙂
Ahojte neviete mi poradiť?
Pri chodby vonku mi AW zle zaznamenáva vzdialenosť, prvých cca 30min mi ukazuje správne vzdialenosť ktorú som prešla ale potom už nie. Posledné 3 razy mi odmeralo cca o 1,5km menej.
Soňa píše:
Ahojte neviete mi poradiť?Pri chodby vonku mi AW zle zaznamenáva vzdialenosť, prvých cca 30min mi ukazuje správne vzdialenosť ktorú som prešla ale potom už nie. Posledné 3 razy mi odmeralo cca o 1,5km menej.
Ahoj, skúšala si nakalibrovať Apple Watch? Skúsil by som asi to. Návod nájdeš tu 🙂
Ahojte kúpil som Apple Watch 9 a mám problém že keď idem cvicit zapnem aktivitu funkčne cvičenie a po každých 10sec mi dá pauzu a to iste aj keď idem cez hrudny pas ,ako to prosím Vás zruším aby mi to nerobilo .
Ďakujem To áš