A co hard restart watchek? Popřípadě reinstall softwaru? Jestli to není softwarova chyba?
-
No do toho by se mi zrovna moc nechtělo ale pokud nezbyde nic jiného tak to zkusím a dám vědět. Zatím pomohlo to že jsem hodinky na pár minut sundal z nabíječky a potom je opět připojil a šlo to zas nabít do 100% . Je mi to fakt záhadou 😀
Ten hardrestart je pouze stisknutí obou postranních tlačítek "korunky a oválného tlačitka" dokud se nevypnou a neobjeví logo "Apple". Nijak to hodinkám neublíží, je to jako stisknout tlačitko "restart" na PC...na iPhonu to dělám běžne, když se stane že se třeba rychle vybíjí baterka, nebo po instalaci noveho iOS preventivne telefon restartuju.
Tak jsem ten hard reset udělal , docela to pomohla včera jsem hodinky sundaval z nabíječky při 100% v v 21:45 .V noci na ruce a ráno po probuzení ve 4:45 bylo teď nevím přesně buď 89 nebo 91% . Teď 22:30 jsem na 28% tak jsem zvědavej jak vydrží ještě přes noc. No ale je to s velkým omezením, zapnutý režim kino , oznámení povoleno pouze na volání , sms a live sport. Jinak měření tepu nic víc. Tak jsem i zvažoval nad výměnou baterie, jestli by to nějak výrazně pomohlo. No nevím, co myslíš Ty ?
Pokud potíže s nabíjením přetrvají asi bych řešil samotnou baterii, já mám teď nové AW 4 a večer kolem 21h výtáhnu se 100% nechám na stole a ráno mám většinou 97-96%. Večer pak kolem 58%, vše zaplé, většinou 30-45min cvičení.