Zdravím, mám takový problém, když dám nabíjet svoje Apple Watch, tak se mi nabijí pouze na 73% nebo na 81% , ikdyž je nechám delší dobu připojené k nabíječce tak už % nahoru nejdou. adaptér není zahřátý ale hodinky zahřáté jsou. Nevíte někdo kde může být chyba ? Předem díky za informace i rady. Petr
-
Co zkusit nabít watchky pres Mac nebo jakýkoliv notebook? Jestli třeba není chyba v nabíječce
horac13 píše:
Co zkusit nabít watchky pres Mac nebo jakýkoliv notebook? Jestli třeba není chyba v nabíječceTak jsem zkusil píchnout k iMacu, jede to už jsem na 93% tak myslím že ten zbytek už dojde 🙂 Vypadá to že asi bude chyba v adaptéru, jen mi příjde divný že předtím to šlo bez problému . Jinak moc díky za radu 🙂
Tak super, může se stát no, třeba byl adaptér neustále v zásuvce, bylo nějaké menší přepětí nebo cokoli a mohl se částečně poškodit. Každopádně bych koupil nový originál a nebo nabíjel přes iMac.
Nooo tak jsem zase tam kde jsem byl zas na 62% a dál ani ťuk . Přitom několikrát sem je nabil bez problému, ještě mě napadá že by mohl být špatný kabel ale není nijak poškozený ani se sním moc nemanipulovalo . Ani při nabíjení ani mimo něj se sním nehýbe. tak už fakt nevím 😀