ahoj nějákou dobu mi chodí mejli abych si aktivoval aple tv na rok zdarma kdy na to kliknu tak to po mě chce číslo kreditky takže další chyták?
-
Jak dalsi chytak??? Apple tohle prece nedela...
Aktivujte to pres aplikaci TV+to jsem udělal chtěj po mě i tak platební udaje, které jim samozřejmě nedám,takže žádný zdarma
Samozrejme je to zdarma, odecte se to z karty az vyprsi rok predplatneho tak jakej chytak prosimte?
Matej píše:
Samozrejme je to zdarma, odecte se to z karty az vyprsi rok predplatneho tak jakej chytak prosimte?zadnej, ale on to chce jenom zdarma 🙂 😀
Já si to platil a už jsem předplatné zrušil. Nechápu, proč chtějí předplatné a pak se za drtivou většinu filmů musí platit. Je tam zdarma jen pár seriálů. Naprostý nepoměr k HBO GO a Netflix. Za mě obrovské zklamání!!!
Dal jsem tam kartu a predplatne rok zdarma a stejne nic..chci pustit nejaky film a stejne se me to zepta jen na koupeni filmu nebo zapujceni..nechapu kde na to vsichni klikaj,kdyz se jim tam ukaze 1 rok free
Nezlob se, ale umíš číst? Je to jen na ATV+ a nevztahuje se na to na celý obsah ATV. Opravdu jen na to málo v ATV+. 🙂