Zdravím. Jde nějak nastavit aby se mi fotky posílaly na iCloud, ale když je vymažu v telefonu na iCloud zůstaly? Peru se s tím už dva dny. Díky.
-
Nevymazání fotky z icloudu po vymazání z iPhone podle mě nejde.Je to prostě synchronizace...Jestli ti fotky zabírají moc místa,dej si optimalizaci fotek v iPhone,mají potom jen par Kb a na icloudu zůstanou v původní kvalitě.Fotky na iCloud se posílají automaticky,když jsi na Wi-Fi.Teda jestli to nemáš vypnuté.
Díky :). No to je celkem na nic, ale nějak se s tím tedy poperu a holt budu zálohovat i na disk. Každopádně ještě jednou díky. 🙂
ještě upřesním,když omylem smažeš fotku,zůstane ti min.30 dní na icloudu v koši.využil jsem to už nekolikrát.Stejně se dájí obnovit i soubory,které jsou uloženy na icloud drive. Stačí se přihlásit na icloud.com a vše obnovíš.
Tak jak píšeš fungují Fotky od googlu. Taky jsem se s iCloudem pral a prostě to nejde, což je pro mě řešení k ničemu. Jelikož jsem přešel z androidu, tak používám ty Fotky a další výhoda je, že to úložiště je bez omezení, takže tam mám všechny fotky za posledních několik let. Nevýhoda této aplikace ovšem je, že neposílá nové fotky automaticky, ale je potřeba aplikace spustit, následně začne upload a fotky/videa už dál posílá i na pozadí.