Dobrý den, pod stromečkem jsem na Štědrý den našla Apple watch series 2, menší model. Až do včerejšího večera bylo vše v pořádku a hodinky fungovaly tak, jak měly. Pak jsem si je ovšem sundala před mytím a vypnula (aby se zbytečně nevybíjely). Od té doby nereagují, nechtějí se zapnout a občas se v náhodnou dobu objeví na displeji logo jako při zapínání, které tam pár minut zůstane a poté zase zmizí. Zkoušela jsem je dobíjet i restartovat telefon, ale nic nepomohlo. Nemáte pro mě nějakou radu popř. stalo se vám někdy něco podobného a jak jste to řešili? Budu ráda za každou pomoc. Přeji krásný zbytek roku a ať si užíváte volna
-
ElvisEK píše:
nedelala jsi upgrade na nejnovejsi verzi watch os?Nedala, nebo o tom aspoň nevím :/
zkusil bych je dát na nabíječku na delší čas takhle to vypadá že jsou vybité. A na nabíječce je zapnout. Popřípadě reset hodinek na nabíječce
(stisknout korunku a tlačítko najednou a držet) třeba to pomůžeZ@lik píše:
zkusil bych je dát na nabíječku na delší čas takhle to vypadá že jsou vybité. A na nabíječce je zapnout. Popřípadě reset hodinek na nabíječce
(stisknout korunku a tlačítko najednou a držet) třeba to pomůžeZKoušela jsem je dát nabíjet přes noc, ale stále nereagují (ani na reset či zapnutí na dobíječce).