Čau chlapi, byl bych rád, kdyby se tady rozvedla menší diskuze. Mám doma spoustu smartwatch hodinek, ať už to jsou huawei watch, martianky nebo napodobeniny moto 360. Nejčastěji používám právě ty Martianky, které ale mají jen mini displej na notifiakce z iPhonu. U Huaweiek mi zase vadí, že kromě notifikací s nimi nic moc nedokážu, když jsou propojeny s iPhonem. Proto se ptám těch, co mají Apple Watch. Má to cenu? Používáte je i na jiné věci než kontrolování času a notifikací? Opravdu se je vyplatí koupit?
Konkrétně mám na mysli 1st gen. Díky!
-
na AW jsem presel z alcatel onetouch, ktere nejsou spatne, levne, sparovane s iphonem ale umeli jen zakladni notifikace (email, sms) 🙂
na AW ocenuju notifikace ze vsech app, rychla odpoved na sms (preddefinovanym textem), moznost umlcet hovor pres AW nebo jej prijmout.
a s poslednim updatem je takovou i drobnost v podobe unlock macbooku 🙂Myslim ze je to zbytecne ale sto lidi sto chuti,hodne beham+wokouty atd chtel jsem mit prehled tak jsem porad pokukoval po aw nike+ kdy uz je zacnou prodavat a skoro si je objednal ale nakonec jsem se zeptal kamarada na radu a ten rikal ze doted jsi behal bez nich a driv to nebylo tak je nepotrebujes a je to pravda navic si clovek koupi telefon a skoro ho pak nepouziva a ja si ten telefon uzivat chci,neni jedno jestli zvednu ruku nebo vytahnu telefon a kouknu na notifikaci? a v druhe rade jsem si predstavil neustale sundavani a nasazovani hodinek kvuli nabijeni a to by mi asi po chvilce zaclo lezt na nervy 🙂 a jeste jak to byva omrzi to kazdeho nadseni trva chvilku neni to neco bez ceho se clovek neobejde bude to jen dalsi zbytecna hracka za silene penize
No já mám martianky, mám tam notifikace všech aplikací, budík, přijmutí hovoru a tak no. Ale AW bych si asi koupil čistě jako doplněk.
ano jsou krasne a uzasne a taky bych je nejradeji chtel ale doplnek za 12 klacku 🙂