Zdravím. Pozadí ve zprávách - konverzaci - mi nejde nastavit. Musí mít ten s kým si píšu také iPhone aby pozadí nastavit šlo? Děkuji.
-
https://applenovinky.cz/2025/07/ios-26-tip-jak-zmenit-pozadi-konverzace-v-aplikaci-zpravy/
Zde je návod , ale funguje to vždy jen u daného kontaktu ve zprávě kde si to člověk nastaví 🙂
To já vím. Ovšem když klepnu na jméno kontaktu tak se mi žádná nabídka na úpravu pozadí neobjeví.
Kontak u kterého to chcete nastavit musí mít také iPhone. Je to tak i např. u zpráv, které chcete odeslat později, také musí mít ten kontakt iPhone.
Jirka píše:
To já vím. Ovšem když klepnu na jméno kontaktu tak se mi žádná nabídka na úpravu pozadí neobjeví.Asi to moze byt tym ze mas nastavenu inu krajinu ako je cesko alebo este nemas aktualizovany ios
Jirka píše:
To já vím. Ovšem když klepnu na jméno kontaktu tak se mi žádná nabídka na úpravu pozadí neobjeví.Asi to moze byt tym ze mas nastavenu inu krajinu ako je cesko alebo este nemas aktualizovany ios
Tak oblast v telefonu je samozřejmě Česko a včera aktualizováno na iOS 26. Tím to nebude.
Hlavně IOS 26 je plný chyb. Klávesnice při otevírání různých aplikací problikává, sdílení fotek přes iMessage se taky někdy nepovede a různých bugů je tam fakt hodně.
Tak jsem to rozklíčoval 🙂 Je to skutečně tak, že protistrana musí mít iphone. Nechápu proč to nejde udělat jinak a lépe tzn. pro všechny přístroje. Messenger, Whatsapp to tak mají, jenom opět a po několikátý se apple musí prostě lišit, lišit k horšímu.
V iOS26 mně zmizeli "oblíbené kontakty". Dá se to nějak nastavit?