Má někdo vyzkoušené, jak spolehlivě funguje dálkáč od Apple TV 4K (přes bluetooth 5, ne infra), s Macbookem AIR M1 a vyšší? Pro pohyb v systému, ale především přehrávání služby Apple TV+ v aplikaci na Macbooku, ne přes web prohlížeč. Případně i další přehrávače, MK Player, VLC. Ovladač není nejlevnější, abych ho kupoval naslepo, tak jestli to má někdo vyzkoušené v praxi. Díky
-
Pokud chceš ovládat 100% jen aplikaci Apple TV na macu, tak bude fungovat dobře a spolehlivě, samozřejmě po bluetooth spárování ovladače. Jinak pro pohyb v systému jako takovém, to je už horší.
Ideálně se stav někde v iSyle, iWant apod a vyzkoušej si jestli tak funguje ovladač od starších APPLE TV 4K 1.gen, nebo novějších 2.gen (a mladší).
Nepsal jsi jaký chceš koupit. ty novější v sobě nemají gyroskop, takže klopení ovladače, jako točení volantem, bylo možné jen u starčích ovladaču.
Aha, díky. Já myslel, že je aktuálně v prodeji už jen jedna, nejnovější verze. A že tomu něco chybí jsem nikde nečetl. Nechci to ale na hry, takže gyroskop mi nechybí. Vlastně on funguje na ovládání Apple TV+ naprosto perfektně gamepad od PS 5. Jenže usne vždy po 15 minutách, ať jsem už zkoušel cokoliv. I těžit chat GPT, který mi vytvářel Python scripty na komunikaci s ovladačem, aby třeba simuloval mačkání tlačítka po pár minutách, ale nic nepomohlo, prostě se vypne a zapnutí řadu dlouhých sekund trvá, než se zas spáruje. Ovladač jsem zamýšlel koupit: Apple TV Remote (2024) (MW5F3ZM/A) za 1499 Kč. Někde jsem četl, že snad na Macbooku půjde jen play/pause a přetáčení nebo přeskakování skladeb a vše ostatní bude neaktivní. Že Macbooku chybí nějaká vrstva kterou má zařízení Apple TV, která funguje s ovladačem napřímo. Jestli ovladač máš, tak kdybys zkusil i třeba to VLC nebo MK Player. Díky
Ahoj, no bohužel mám TV4K 1.gen s tím původním ovladačem
Nevadí, i tak. Pokud to je bluetooth a ne infra, tak by to mělo na Macbooku fungovat stejně, ovládání aplikací.
A nějaký přehrávač otestovat můžeš? Cokoliv, co umí přehrát MKV soubory z NAS, čili např. VLC nebo MK Player. Díky