Zavřít reklamu
  • Hraní her #55486

Dobrý den,

koupil jsem si nový Macbook M4 2025, s tím, že se jedná o velmi výkonný stroj. Je to má první zkušenost s Apple, různé věci objevuji, různé věci se učím. Co bych však chtěl vyzkoušet, je hraní her. Nepotřebuji hrát nejnovější tituly, vystačím si i s pár let staršími. Měl bych zájem vyzkoušet hry typu NHL či GTA V. Věřím, že pro tak výkonný stroj to nebude problém. Nikde jsem však nenašel, kde bych mohl tyto hry pro Mac zakoupit.

Prosím, může mi někdo poradit? Četl jsem něco o platformách typu Steam, tam jsem však požadované hry pro Mac nenašel.

Děkuji.

L.

Hraní her #55487

Ahoj. To jsi možná vyhodil peníze za macbook zbytečně. Bo ne všechny hry, i na Steamu, jsou psané i pro macOS. Prvně jsi měl věnovat čas a zjistit u dané hry jestli je pro macOS vůbec vydaná.

Jinak vyzkoušej i jiné hry. Na macOS jich sice není tolik a spousta dobrých ano.

Hraní her #55488

Na hry ma dneska smysl hlavne herni konzole, ale rozhodne ne macbook

Hraní her #55490

Ahoj, bohužel, jak už někdo přede mnou psal – ano, na MacBooku si GTA nebo NHL nezahraješ. I já jsem před nějakou dobou přemýšlel o přechodu na Mac, ale protože hraju GTA na notebooku a nemám konzoli ani herní počítač, musím to řešit takto.
    Hledal jsem na internetu různé platformy a komentáře, jak by se to dalo obejít, abych si tyto hry mohl zahrát i na MacBooku, ale nic použitelného jsem nenašel.

Hraní her #55491

Tak jedině Parralers a windows a pak GTA.

Odpověď na: Hraní her

celý text

.