Zavřít reklamu
  • krádež #55447

Zdravím,

otázka : ukradli mi Iphone 14 cca mesiac dozadu do pár minút zablokované karty,sim karty, účet, zmené heslo na Apple ID , dokonca aj apple hodniky sa mi zaplokovali kedže neviem heslo na stare ID, sú mrtvé.

teraz vidím Iphone na mape kde sa nachádza ,kedže mi ho ukradli v Barcelone už je v Maroku 😀 a stále sa hýbe je možné že sa niekto dokáže donho prihlásiť ? na appke nájsť je zablokovaní a čaká na pripojenie...
    na čo ten telefon niekto stále vláči pri sebe ?

Ďakujem

krádež #55451

Dobrý den, tento případ se mi už stal také a bohužel jsem se musel srovnat s tím, že jsem si musel koupit nový telefon 🙁
    Pro běžného zloděje, pokud nezná všechny údaje k Apple ID, je telefon uzavřený. Zloději často takové telefony vozí a snaží se je někde nelegálně odblokovat nebo je rozebírají na náhradní díly. Pokud nezná heslo, je pro zloděje telefon mrtvý. Pravděpodobně ho někdo vláčí v naději, že ho nějak prodá na díly nebo že se jim povede obejít zabezpečení. Mně ho ukradli v Praze a za 3-4 dny jsem ho viděl na Slovensku, kde se po dvou dalších dnech přestal hlásit, což znamená, že se buď vybil, nebo ho chudáka rozebrali.

Odpověď na: krádež

celý text

.