Zavřít reklamu
  • M4 vs M3 pro běžného uživatele #55437

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, ohledně Macu? V tomto směru jsem úplný laik. Využití bude klasické kancelářské + účetní program Pohoda. Rozhoduji se mezi M4 a M3, starší už asi nechci. Když jsem si pročítala recenze, asi úplně neocením? vychytávky na M4, na druhou stranu je to novější model. Pokud bych šla cestou M4, nejspíš bych z důvodu ceny volila menší velikost, pokud bych volila M3 koupila bych pravděpodobně větší velikost. S tím okrajově souvisí i můj druhý dotaz - mohu k Macu připojit externí monitor, který není od Applu? A poslední dotaz, bude pro tuto činnost stačit 16 GB 256 GB?

Mockrát děkuji za rady.

Ivana

M4 vs M3 pro běžného uživatele #55438

K macbooku Air M4 sa dajú pripojiť až 2 monitory aj pri otvorenom veku macbooku. Na stránke supportu Apple je to pekne rozpísané.

M4 vs M3 pro běžného uživatele #55440

Dobrý den,

kancelářské programy (MS Office, iWorks) + Pohoda asi přes web poběží bez problémů i na M1 Air a ani se nezapotí. A monitor lze použít jakýkoliv s HDMI, pokud to nebude přímo Thunderbolt. U Pro na přímo u Air přes redukci případně.

Filip

M4 vs M3 pro běžného uživatele #55442

Berustina píše:
    Dobrý den,

kancelářské programy (MS Office, iWorks) + Pohoda asi přes web poběží bez problémů i na M1 Air a ani se nezapotí. A monitor lze použít jakýkoliv s HDMI, pokud to nebude přímo Thunderbolt. U Pro na přímo u Air přes redukci případně.

Filip

Filipe, mockrát děkuji za zpětnou vazbu!

M4 vs M3 pro běžného uživatele #55443

bojar píše:
    K macbooku Air M4 sa dajú pripojiť až 2 monitory aj pri otvorenom veku macbooku. Na stránke supportu Apple je to pekne rozpísané.

Děkuji za zpětnou vazbu. Ano, o tomto vím, šlo mi spíše o to, zda mohu připojit jakýkoliv monitor, jakékoliv značky. Dle odpovědi níže to možné je :). Každopádně děkuji za reakci 🙂

Odpověď na: M4 vs M3 pro běžného uživatele

celý text

.